Australian Open: Rybáriková postúpila do 2. kola dvojhry

NETKY.SK • 19 Január 2015, 09:02 • 2 min
Australian Open: Rybáriková postúpila do 2. kola dvojhry

MELBOURNE - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková sa prebojovala do 2. kola dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne.

slovakia

left justify in out

V úvodnom kole si poradila s Chorvátkou Anjou Konjuhovou v dvoch setoch 6:4, 6:4 a zaznamenala prvé singlové víťazstvo v tomto roku. Na podujatiach v Brisbane a Hobarte stroskotala hneď na úvodnej prekážke. Jej ďalšou súperkou bude víťazka duelu medzi Číňankou Šuaj Pcheng a Nemkou Taniou Mariovou.

 

Rybárikovej vyšiel úvod zápasu s Konjuhovou a po rýchlom brejku si vybudovala náskok 4:1. Chorvátke sa síce následne podarilo vyrovnať na 4:4, no koncovka patrila Slovenke. Druhé dejstvo malo rovnaký priebeh. Rybáriková po brejku vo štvrtom geme odskočila súperke na 4:1 a hoci Konjuhová vyrovnala na 4:4, záver bol opäť v réžii slovenskej dvojky. Za stavu 5:4 premenila pri vlastnom servise hneď prvý mečbal a vyrovnala vzájomnú bilanciu s Konjuhovou na 1:1, vlani s ňou prehrala na harde v Istanbule.
      
ženy - dvojhra - 1. kolo:
Magdaléna RYBÁRIKOVÁ (SR) - Ana Konjuhová (Chor.) 6:4, 6:4



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona