Australian Open: Otáznik nad štartom Gasqueta

NETKY.SK • 8 Január 2014, 15:55 • 2 min
Australian Open: Otáznik nad štartom Gasqueta

MELBOURNE - Francúzsky tenista Richard Gasquet nehľadí v ústrety úvodnému grandslamovému turnaju roka v Melbourne (13. - 26. januára) s priveľkým optimizmom.

slovakia

left justify in out

"V tejto chvíli nie som v stave zvládnuť päťsetový zápas, čo na prahu Australian Open nepovažujem za práve najšťastnejšie. Mám pochybnosti, či tam dokážem dosiahnuť niečo prenikavejšie. Úplne mi chýba kondícia," uznal 27-ročný 9. muž svetového rebríčka po stredajšom víťazstve 7:5, 3:6, 7:6 (4) nad domácim Jordanom Thompsonom na exhibičnom podujatí AAMI Classic Kooyong v Melbourne.

Semifinalista newyorských US Open 2013 Gasquet minulý týždeň prehral v osemfinále v katarskej Dauhe s krajanom Gaelom Monfilsom. Účasť zvažoval pre problémy s chrbtom. Vo štvrtok si v semifinále Kooyngu v ďalšom derby zmeria sily s Gillesom Simonom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona