Australian Open: Navrátilovej trénerský inzerát - na pohlaví nezáleží

NETKY.SK • 20 Január 2014, 11:53 • 2 min
Australian Open: Navrátilovej trénerský inzerát - na pohlaví nezáleží

MELBOURNE - Martina Navrátilová vypustila "inzerát" na prácu trénera - je jej jedno, či to bude tenistka alebo tenista, svoje uplatnenie vidí najmä na vrcholovej úrovni.

slovakia

left justify in out

Osemnásťnásobná grandslamová šampiónka vo dvojhre má skúseností na rozdávanie. Mohla by po ženskej línii nadviazať na čoraz častejšie spojenie súčasného hráča s niektorou legendou tohto športu.

"Vyskytlo sa zopár možností, ale zatiaľ nič konkrétne. Milujem trénerskú prácu a pomáhať ľuďom na hocijakej úrovni. Myslím si však, že najväčší potenciál mám v absolútnej špičke, pretože som sa v nej dlho sama pohybovala," povedala pre Sydney Morning Herald Američanka s českým pôvodom v Melbourne, kde sleduje svoje potenciálne zverenky na úvodnom grandslamovom turnaji Australian Open. "Som si istá, že ponuka príde a aj ja budem sedieť v trénerskej lóži a potiť sa pri tom." 

Navrátilová má rozhodne vysokú šancu zachytiť módnu vlnu "supertrénerov", ktorá v ostatnom čase zavládla v mužskom tenise. Začal to Andy Murray angažovaním Ivana Lendla, Novak Djokovič vyrukoval s Borisom Beckerom a Roger Federer so Stefanom Edbergom. Kei Nišikori zase spolupracuje s Michaelom Changom. 

"Je mi jedno, či to bude žena alebo muž. Záleží na tom, aby sme si emocionálne sadli, boli si navzájom sympatickí. V takom prípade môže moja pomoc padnúť na úrodnú pôdu," dodala Navrátilová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies