Australian Open: Murrayho rozhorčil nerovnaký prístup

NETKY.SK • 23 Január 2015, 15:17 • 2 min
Australian Open: Murrayho rozhorčil nerovnaký prístup

MELBOURNE - Britský tenista Andy Murray po svojom piatkovom postupe do osemfinálového 4. kola dvojhry na grandslamových Australian Open v Melbourne spätne vyzdvihol statočnosť Španiela Rafaela Nadala zo stredy.

slovakia

left justify in out

Poukázal však na nerovnosť prístupu, ktorá ho pomkla k výlevu prostredníctvom Twitteru.

 

"Bolo jasné, že ´Rafa´ sa riadne trápi. Predviedol skvelé vzopätie, vďaka ktorému sa napokon dostal ďalej - v tom boli všetky velebenia oprávnené. Určite sa však čosi také nedialo vlani na US Open, keď som ja bol v podobnom stave proti Robinovi Haasemu. Nerozumiem, v čom spočíval rozdiel," ukrivdene skonštatoval Murray a dodal: "V predmetnom zápase ma sužovali veľké bolesti. Pociťoval som ako neférové, keď mi potom odporúčali návštevu u psychológa. Nepočul som, že by k nemu teraz posielali ´Rafu´." 

 

Nadal v piatich setoch prekonal amerického kvalifikanta Tima Smyczeka, v piatok v 3. kole zdolal Izraelčana Dudiho Selu výrazne hladšie 6:1, 6:0, 7:5. Murray si medzi najlepšími 32 poradil s Portugalčanom Joaom Sousom takmer rovnakým skóre 6:1, 6:1, 7:5. 

 

Úradujúci olympijský víťaz z Londýna 2012 Murray po Nadalovej stredajšej heroike verejne podotkol: "Keď som ja mal kŕče vlani na US Open, a predsa som ten zápas vyhral, bol som ´kráľovná drámy, padavka, prípad pre cvokára a podvodník´." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona