Australian Open: Murray nemá problém s Kudriavcevovými zvieratami

NETKY.SK • 21 Január 2015, 17:59 • 2 min
Australian Open: Murray nemá problém s Kudriavcevovými zvieratami

MELBOURNE - Britský tenista Andy Murray má proti Austrálčanom skóre už 10:0, nepociťuje však nevraživosť fanúšikov z predmetnej krajiny, na ktorú sa v pondelok bez okolkov posťažoval Rus Alexander Kudriavcev.

slovakia

left justify in out

"Hrali sme v zábavnej atmosfére, hoci nie každý ma povzbudzoval," s ironickým úškrnom skonštatoval Murray, keď v stredu v 2. kole melbournských grandslamových Australian Open prekonal domáceho Marinka Matosevica poľahky 6:1, 6:3, 6:2. Austrálčan predtým vyradil spomenutého Kudriavceva a Rus označil časť publika slovom zvieratá. 

 

"Milujem Austrálčanov. S mnohými hráčmi z tejto krajiny dobre vychádzam," vyhlásil trojnásobný melbournský finalista Murray. K svojej dokonalej internej štatistike podotkol: "Niekedy je to len vec šťastia. Som si istý, že v budúcnosti aj vzhľadom na nastupujúcu generáciu Austrálčanov nebudem v stave udržať si to čisté konto proti nim nejako dlho." 

 

Zverenec francúzskej fedcupovej kapitánky Amélie Mauresmovej Murray bude v 3. kole hrať s Portugalčanom Joaom Sousom, ktorý profitoval zo skreču Martina Kližana.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies