Australian Open: Mihalíková postúpila do štvrťfinále dvojhry junioriek

NETKY.SK • 28 Január 2015, 07:48 • 2 min
Australian Open: Mihalíková postúpila do štvrťfinále dvojhry junioriek

MELBOURNE - Slovenská tenistka Tereza Mihalíková zvíťazila v stredajšom zápase osemfinálového 3. kola dvojhry junioriek na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open v Melbourne nad domácou Sarou Tomicovou za 121 minút 7:5, 2:6, 6:2.

slovakia

left justify in out

Šestnásťročná rodáčka z Topoľčian Mihalíková po prekonaní sestry Bernarda Tomica bude vo štvrťfinále mládežníckej súťaže čeliť Kanaďanke Charlotte Robillardovej-Millettovej. Zverenkyňa Jána Studeniča Mihalíková figuruje na 56. mieste v tzv. kombinovanom juniorskom renkingu ITF, rovesníčke Robillardovej-Millettovej patrí 88. post. 

 

Mihalíková v singli o jedno kolo prekonala svoj miestny aj celkový rekord na Majors zo sezóny 2014. Vlani bola aj vo finále štvorhry dievčat na newyorských US Open s Bieloruskou Verou Lapkovou, s ktorou minulý týždeň triumfovala na prípravnom podujatí v Traralgone, v Melbourne už sú vo štvrťfinále debla. 

Dvojhra junioriek - 3. kolo (osemfinále): 
Tereza Mihalíková (SR) - Sara Tomicová (Aus.) 7:5, 2:6, 6:2 za 121 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies