Australian Open: Mečíř ml. v 1. kole kvalifikácie s Džumhurom, Gombos vs. McGee

NETKY.SK • 13 Január 2015, 09:31 • 2 min
Australian Open: Mečíř ml. v 1. kole kvalifikácie s Džumhurom, Gombos vs. McGee

MELBOURNE - Slovenský tenista Miloslav Mečíř ml. nastúpi v 1. kole kvalifikácie na grandslamový turnaj Australian Open v Melbourne proti najvyššie nasadenému Damirovi Džumhurovi z Bosny a Hercegoviny. Norbert Gombos sa ako nasadená dvanástka stretne s Írom Jamesom McGeem. Rozhodol o tom utorňajší žreb.

slovakia

left justify in out

Andrej Martin si na úvod zmeria sily s Talianom Marcom Cecchinatom, Jozefa Kovalíka čaká Francúz Gianni Mina. Mečíř má s Džumhurom negatívnu bilanciu 0:1, v roku 2012 s ním prehral v troch setoch na antukovom challengeri v Košiciach. Aj Gombos ťahal v úvodnom vzájomnom zápase s McGeem za kratší koniec, vlani mu podľahol v troch setoch v kvalifikácii na Roland Garros v Paríži. Martin s Cecchinatom má zatiaľ bilanciu 1:1, oba zápasy sa hrali na antuke.
      
žreb Slovákov v 1. kole kvalifikácie:
Miloslav MEČÍŘ ml. (SR) - Damir Džumhur (1-BaH), Andrej MARTIN  (SR) - Marco Cecchinato (Tal.), Norbert GOMBOS (12-SR) - James McGee (Ír.), Jozef KOVALÍK (SR) - Gianni Mina (Fr.)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona