Australian Open: Lacka a Nišikoriho vyhnal dážď, zatiahli strechu

NETKY.SK • 20 Január 2017, 11:09 • 2 min
Australian Open: Lacka a Nišikoriho vyhnal dážď, zatiahli strechu

MELBOURNE - Súboj slovenského tenistu Lukáša Lacka s turnajovou päťkou Japoncom Keiom Nišikorim v 3. kole dvojhry mužov na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open v Melbourne prerušili za stavu 4:6, 0:1 z pohľadu Lacka pre silný dážď. Stretnutie na dvorci Margaret Courtovej pokračuje po zatiahnutí strechy a vysušení dvorca. Nehralo sa približne 13 minút.

slovakia

left justify in out

Lacko na tohtoročnom Australian Open ako úspešný kvalifikant zvládol už päť zápasov, v 3. kole hlavnej súťaže na AO je po druhý raz a po piatich rokoch. Dvadsaťdeväťročný člen TK Kúpele Piešťany Lacko, ktorý má zázemie v akadémii Love 4 Tennis Erika Csarnakovicsa v Bratislave, čelí 27-ročnému japonskému finalistovi US Open 2014 v New Yorku Nišikorimu po tretí raz v kariére. Dosiaľ má štatistiku 0:2 po prehrách v Miami 2012 a Washingtone 2014.

Dvojhra mužov - 3. kolo:
Lukáš Lacko (SR) - Kei Nišikori (Jap.-5) 4:6, 0:1* - prerušené pre dážď, na podaní Nišikori




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona