Australian Open: Kučová sa prvýkrát prebojovala do 2. kola

NETKY.SK • 16 Január 2017, 06:57 • 2 min
Australian Open: Kučová sa prvýkrát prebojovala do 2. kola

MELBOURNE - Slovenská tenistka Kristína Kučová sa prvýkrát v kariére prebojovala do 2. kola dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne.

slovakia

left justify in out

V úvodnom kole si poradila s Američankou Christinou McHaleovou 6:4, 6:0 a dala si pekný darček k pondelňajším meninám. Od stavu 2:4 získala desať gemov v rade. Jej ďalšou súperkou bude nasadená tridsaťdvojka Lotyška Anastasija Sevastovová, s ktorou má negatívnu bilanciu 0:5.

 

Mladšia zo sestier Kučových sa predstavila v hlavnom pavúku na Australian Open po sedemročnej prestávke, v januári 2010 vypadla hneď v 1. kole. Slovenka za stavu 2:3 stratila svoje podanie, v ďalších minútach však ovládla dianie. Predviedla agresívny celodvorcový tenis s množstvom víťazných úderov a v druhom sete uštedrila McHaleovej "kanára".

 

Vzájomnú bilanciu tak upravila na 2:1. Vlani ju zdolala v kvalifikácii na turnaji WTA v kanadskom Montreale, kde senzačne postúpila až do semifinále.

 

ženy - dvojhra - 1. kolo:

Kristína KUČOVÁ (SR) - Christina McHaleová (USA) 6:4, 6:0

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona