Australian Open: Kučová prehrala v 1. kole kvalifikácie s Kaniovou

NETKY.SK • 9 Január 2014, 07:27 • 2 min
Australian Open: Kučová prehrala v 1. kole kvalifikácie s Kaniovou

MELBOURNE - Slovenská tenistka Kristína Kučová neuspela v 1. kole kvalifikácie dvojhry na úvodnom grandslame sezóny Australian Open v Melbourne.

slovakia

left justify in out

S Poľkou Paulou Kaniovou prehrala v troch setoch 6:4, 5:7 a 2:6. Víťazka juniorky na US Open z roku 2007 mala zápas dobre rozohraný, keď v druhom dejstve viedla 3:1 a 40:15 pri podaní súperky. Kaniovej sa však podarilo otočiť nepriaznivý vývoj.

Slovensko tak bude mať v ženskom singli v Melbourne Parku päťnásobné zastúpenie. Dominika Cibulková, Daniela Hantuchová, Magdaléna Rybáriková, Jana Čepelová i Anna Karolína Schmiedlová majú vďaka rebríčkovému postaveniu automaticky zabezpečenú účasť v hlavnej súťaži. Súperky v 1. kole spoznajú v noci na piatok SEČ, keď je na programe žreb. Trio Cibulková, Hantuchová, Rybáriková bude figurovať medzi nasadenými hráčkami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies