Australian Open: Kližan v debli so Stachovským, Rybáriková s Bencicovou

NETKY.SK • 12 Január 2016, 11:40 • 2 min
Australian Open: Kližan v debli so Stachovským, Rybáriková s Bencicovou

MELBOURNE - Šesť slovenských tenistov sa zapojí do štvorhry mužov a žien na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open v Melbourne (18. - 31. januára).

slovakia

left justify in out

Martin Kližan sa prihlásil s Ukrajincom Sergijom Stachovským a Igor Zelenay spojil svoje sily s Čechom Lukášom Rosolom. U žien sú zo SR nad čiarou deblovej súťaže Magdaléna Rybáriková po boku Švajčiarky so slovenskými koreňmi Belindy Bencicovej, Janette Husárová s krajankou Karolínou Schmiedlovou a Dominika Cibulková ako partnerka Belgičanky Kirsten Flipkensovej. Šiesta "vonku" je Daniela Hantuchová, ale keďže sa uchádza spolu s domácou reprezentantkou Jarmilou Wolfeovou (pred vydajom Gajdošovou), vyvstáva z toho šanca na voľnú kartu.

Partneri slovenských tenistov vo štvorhre na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open v Melbourne (18. - 31. januára):

MUŽI:
Martin Kližan, Sergij Stachovskij (SR/Ukr.)
Lukáš Rosol, Igor Zelenay (ČR/SR)

ŽENY:
Belinda Bencicová, Magdaléna Rybáriková (Švaj./SR)
Janette Husárová, Karolína Schmiedlová (SR)
Dominika Cibulková, Kirsten Flipkensová (SR/Belg.)
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies