Australian Open: Iveta Melzerová napokon nevyužije chránený renking

NETKY.SK • 19 December 2013, 11:55 • 2 min
Australian Open: Iveta Melzerová napokon nevyužije chránený renking

MELBOURNE - Česká tenisová rekonvalescentka Iveta Melzerová, za slobodna Benešová, napokon nevyužije chránený renking v podobe 67. pozície a nebude štartovať na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open 13. - 26. januára v Melbourne.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál Live Tennis. Dodal, že nad čiaru hlavnej singlovej súťaže žien sa posunula kazašská reprezentantka Julia Putincevová. Prvou náhradníčkou teraz je Chorvátka Mirjana Lučičová-Baroniová pred Slovinkou Tadejou Majeričovou a Belgičankou Alison van Uytvanckovou.

Tridsaťročná niekdajšia 25. hráčka renkingu WTA vo dvojhre a bývalá 17. tenistka sveta vo štvorhre Benešová v polovici novembra oznámila, že sa vracia do tréningového procesu na dvorci. Manželka Rakúšana Jürgena Melzera chýba v súťažnom dianí od newyorských grandslamových US Open 2012. Paradoxom je fakt, že samotný Melzer nedávno pre web Laola1.at avizoval svoju pravdepodobnú absenciu na AO takisto po problémoch s ramenom. Obaja hrajú ľavou rukou. 

Benešová je držiteľka 2 titulov v singli (2004 Acapulco, 2010 Fés) a 14 v debli, po boku svojho spomenutého životného partnera sa predvlani radovala vo wimbledonskej miešanej štvorhre. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies