Australian Open: Hantuchová vyzve S. Williamsovú už po 1.00 h SEČ

NETKY.SK • 16 Január 2014, 17:34 • 2 min
Australian Open: Hantuchová vyzve S. Williamsovú už po 1.00 h SEČ

MELBOURNE - Len Daniela Hantuchová a Dominika Cibulková zasiahnu v piatok zo slovenských tenistov do bojov na úvodnom grandslamovom turnaji roka Australian Open v Melbourne.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročná Hantuchová sa pokúsi o takmer nemožné - zdolať vo dvojhre svetovú jednotku Serenu Williamsovú. Tento zápas situovali organizátori podľa predpokladov do najväčšej Arény Roda Lavera, ale bude sa hrať hneď ako prvý so začiatkom po jednej hodine v noci SEČ. Hantuchová sa dosiaľ stretla so Serenou Williamsovou v súťažnom zápase deväťkrát a osemkrát jej podľahla. Momentálne 17-násobná grandslamová šampiónka prehrala s o dva roky mladšou Slovenkou iba v 3. kole Australian Open v roku 2006. "Pochopiteľne, že proti Serene to bude veľmi náročné. Ona práve na grandslamových turnajoch vždy predvádza svoj najlepší tenis. Dôležité bude, aby som dobre servovala, počínala si agresívne a nepustila súperku k jej hre," povedala Daniela Hantuchová pred zápasom.

Hantuchová aj Cibulková sa v piatok predstavia aj vo štvorhe v odložených zápasoch zo štvrtka. Hantuchová po boku Američanky Lisy Raymondovej a Cibulková spolu s Belgičankou Yaninou Wickmayerovou.

Piatkový program slovenských tenistov na Australian Open:

Dvojhra žien - 3. kolo:
Serena Williamsová (USA-1) - Daniela Hatuchová (SR-31) - Aréna Roda Lavera, prvý zápas (o 1.10 h SEČ)

Štvorhra žien - 1. kolo:
Daniela Hantuchová, Lisa Raymondová (SR/USA-15) - Mandy Minellová, Chanelle Scheepersová (Lux./JAR) / štvrtý zápas na dvorci č. 6 (začiatok približne po 5.30 h SEČ)
Dominika Cibulková, Yanina Wickmayerová (SR/Belg.) - Tímea Babosová, Petra Martičová (Maď./Chor.) / druhý zápas na dvorci č. 20 (začiatok približne po 2.30 h SEČ)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies