Australian Open: Hantuchová v 1. kole proti britskej kvalifikantke Watsonovej

NETKY.SK • 11 Január 2014, 10:22 • 2 min
Australian Open: Hantuchová v 1. kole proti britskej kvalifikantke Watsonovej

MELBOURNE - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová nastúpi v 1. kole dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne v pondelok o 1.O0 SEČ proti britskej kvalifikantke Heather Watsonovej. Pôjde o prvý vzájomný súboj oboch hráčok.

slovakia

left justify in out

Ak by sa semifinalistke z roku 2008 podarilo postúpiť do 3. kola, zrejme by narazila na svetovú i turnajovú jednotku Američanku Serenu Williamsovú. V prípade víťazstva nad 21-ročnou Watsonovou (120. vo svetovom rebríčku WTA) čaká Hantuchovú v 2. kole úspešnejšia z duelu medzi Francúzkou Pauline Parmentierovou a Češkou Karolínou Plíškovou.
      
Kompletný žreb Slovákov v 1. kole na Australian Open:

muži:

Lukáš LACKO (SR) - Novak Djokovič (2-Srb.), Martin KLIŽAN (SR) - John Isner (13-USA)

ženy:

Dominika CIBULKOVÁ (20-SR) - Francesca Schiavoneová (Tal.), Daniela HANTUCHOVÁ (31-SR) - Heather Watsonová (V. Brit.), Magdaléna RYBÁRIKOVÁ (SR) - Andrea Petkovičová (Nem.), Jana ČEPELOVÁ (SR) - Jamie Hamptonová (27-USA), Anna Karolína SCHMIEDLOVÁ (SR) - Timea Babosová (Maď.)  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona