Australian Open: Hantuchová postúpila do 2. kola dvojhry, zdolala Watsonovú

NETKY.SK • 13 Január 2014, 07:16 • 2 min
Australian Open: Hantuchová postúpila do 2. kola dvojhry, zdolala Watsonovú

MELBOURNE - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa prebojovala do 2. kola dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne.

slovakia

left justify in out

Semifinalistka z roku 2008 si v úvodnom kole ako nasadená tridsaťjednotka poradila s britskou kvalifikantkou Heather Watsonovou po trojsetovej bitke 7:5, 3:6 a 6:3. Jej ďalšou súperkou bude v noci na stredu SEČ Češka Karolína Plíšková. Pre Hantuchovú to je prvý víťazný singlový zápas v novej sezóne, na turnajoch v Brisbane a Sydney skončila hneď v 1. kole.   

Hantuchovej vyšiel úvod zápasu s Watsonovou, keď po brejku v piatom geme si vybudovala náskok 4:2. Watsonová síce v ďalších minútach otočila na 5:4, no záver setu patril skúsenej Slovenke. V druhom dejstve Watsonová pridala na agresivite a vďaka brejku v ôsmom geme ho získala vo svoj prospech, v rozhodujúcom dejstve však mala navrch vďaka riskantnej hre navrch Hantuchová. Bývalá svetová päťka po rýchlom brejku odskočila súperke na 4:1. Watsonová síce následne znížila na 3:4, no Hantuchová v ôsmom geme opäť prelomila súperkin servis a postup do 2. kola spečatila pri vlastnom servise čistou hrou.
      
Dvojhra - 1. kolo:
Daniela HANTUCHOVÁ (31-SR) - Heather Watsonová (V. Brit.) 7:5, 3:6, 6:3



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies