Australian Open: Hantuchová do 2. kola štvorhry proti Rybárikovej

NETKY.SK • 17 Január 2014, 08:50 • 2 min
Australian Open: Hantuchová do 2. kola štvorhry proti Rybárikovej

MELBOURNE - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová a Američanka Lisa Raymondová nasadené ako pätnáste potvrdili rolu favoritiek a zvíťazili v piatkovom zápase 1. kola štvorhry žien na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open v Melbourne (13. - 26. januára, celková dotácia 33 miliónov AUD, tvrdý povrch Plexicushion) nad luxembursko-juhoafrickým párom Mandy Minellová, Chanelle Scheepersová za 110 minút 6:7 (2), 6:2, 6:1.

slovakia

left justify in out

Víťazky viedli vo všetkých troch setoch 4:1, ale v prvom šnúrou štyroch prehraných gemov prepustili výhodu súperkám a v tajbrejku potom ťahali za kratší koniec. V druhom dejstve nedovolili opakovanie tohto scenára, zo 4:1 bolo aj 5:2 a následne zisk setu na príjme. Tretí už bol jasnou záležitosťou nasadenej dvojice, náskok 5:0 si Hantuchová s Raymondovou ustrážili, za stavu 5:1 na podaní odvrátili dva brejkbaly a vzápätí využili hneď prvý mečbal. 

V 2. kole sa odohrá slovenský súboj, Hantuchová s Raymondovou budú čeliť páru Magdaléna Rybáriková, Stefanie Vögeleová (SR/Švaj.). 

Popradčanka Hantuchová predtým v piatok prehrala v stretnutí 3. kola dvojhry žien s jednoznačne favorizovanou americkou líderkou svetového rebríčka WTA Serenou Williamsovou v ich jubilejnom 10. vzájomnom súboji za 80 minút dvakrát 3:6. 

Štvorhra žien - 1. kolo: 
Daniela Hantuchová, Lisa Raymondová (SR/USA-15) - Mandy Minellová, Chanelle Scheepersová (Lux./JAR) 6:7 (2), 6:2, 6:1 za 110 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies