Australian Open: Djokovič si neuvedomil, že má set, chcel hrať ďalej

NETKY.SK • 30 Január 2015, 14:31 • 2 min
Australian Open: Djokovič si neuvedomil, že má set, chcel hrať ďalej

MELBOURNE - Srbský líder svetového rebríčka tenistov Novak Djokovič bol v piatok počas semifinále dvojhry na melbournských grandslamových Australian Open proti švajčiarskemu obhajcovi titulu Stanovi Wawrinkovi natoľko pohrúžený do diania, že si za stavu 7:6 (1), 3:6, 5:4 a brejkbal neuvedomil premenenie setbalu.

slovakia

left justify in out

Belehradčan zaregistroval súperov forhend v sieti a odkráčal sa utrieť. Keď sa otočil a videl na kurte Rod Laver Areny ochrankárov a pobiehajúcich zberačov loptičiek, začudovane sa pozrel na empajrového rozhodcu Jamesa Keothavonga. Ten mu zvestoval príjemnú novinku a obaja sa zasmiali, Srb sám nad sebou pokrútil hlavou. Video priniesol napríklad web Live Tennis. 

 

 

Djokovič napokon triumfoval 7:6 (1), 3:6, 6:4, 4:6, 6:0. V nedeľňajšom finále sa stretne s Britom Andym Murraym, ktorého v súboji o titul na AO zdolal v rokoch 2011 aj 2013. Radoval sa aj v sezónach 2008 a 2012. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies