Australian Open: Bubka ml. tesne prehral pri návrate po 14 mesiacoch

NETKY.SK • 8 Január 2014, 13:25 • 2 min
Australian Open: Bubka ml. tesne prehral pri návrate po 14 mesiacoch

MELBOURNE - Ukrajinský tenista Sergej Bubka ml. v stredu neuspel pri svojom návrate do súťažného diania 14 mesiacov po vážnom úraze. V zápase 1. kola kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže dvojhry na melbournských grandslamových Australian Open prehral s Rusom Valerijom Rudnevom za 84 minút 4:6, 6:7 (3). Štartoval na základe tzv. chráneného renkingu v podobe 188. pozície.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný bývalý zverenec Tibora Tótha Bubka junior predvlani 1. novembra v Paríži spadol z tretieho poschodia, keď sa nadránom pokúšal oknom preliezť zo zamknutej kúpeľne do vedľajšej izby kamarátovho bytu a pri riskantnom kúsku stratil rovnováhu. V Nemocnici Georgesa Pompidoua podstúpil 9-hodinovú operáciu otvorenej zlomeniny v bedrovej oblasti, utrpel aj zlomeninu pravej ruky a nohy. Syn rovnomenného niekdajšieho fenomenálneho skokana o žrdi dosiaľ najvyššie bol na 145. priečke vo svetovom rebríčku ATP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona