Australian Open: Bratia Bryanovci senzačne vypadli už v 3. kole štvorhry

NETKY.SK • 26 Január 2015, 11:51 • 2 min
Australian Open: Bratia Bryanovci senzačne vypadli už v 3. kole štvorhry

MELBOURNE - Favorizovaní bratia Bob a Mike Bryanovci prekvapujúco vypadli už v osemfinále štvorhry na grandslamovom turnaji Australian Open. Najvyššie nasadení Američania nestačili na štrnástu nasadenú britsko-rumunskú dvojicu Dominic Inglot, Florin Merge, ktorej podľahli v dvoch setoch za 70 minút 6:7 (4) a 3:6.

slovakia

left justify in out

Turnaj v Melbourne je pre Bryanovcov ich najúspešnejším podujatím, keď tu vydolovali šesť z ich 16 grandslamových titulov. Minulý tok a ani teraz im tu však "ruže nekvitli", na Australian Open vypadli v 3. kole aj vlani. Teraz prehrali s dvojicou, ktorá začala hrať spolu iba v septembri.
      

"V prvom sete sme viedli 4:1, čo je za normálnych okolností pre nás dobrá pozícia. Veľakrát sme takéto zápasy s ľahkosťou zvládli, no teraz sme súperov nechali vrátiť sa do hry a začali byť nepríjemní. Celé sa to skomplikovalo. Neboli sme dostatočne koncentrovaní," priznal Bob Bryan, ktorého citovala agentúra AP.
      

Tenisoví rekordéri, ktorí sa desať rokov po sebe stali lídrami koncoročného rebríčka v mužskom singli, nie sú momentálne v optimálnej forme, keď prehrali aj ich otvárací zápasy sezóny v Aucklande.
      
muži - štvorhra - osemfinále:
Bob Bryan, Mike Bryan (1-USA) - Dominic Inglot, Florin Mergea (14-V.Brit./Rum.) 7:6 (4), 6:3



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies