Australian Open: Bouchardovú zaskočila žiadosť o otočku, zváži nožnice

NETKY.SK • 21 Január 2015, 18:57 • 2 min
Australian Open: Bouchardovú zaskočila žiadosť o otočku, zváži nožnice

MELBOURNE - Kanadskú tenistku Eugenie Bouchardovú v stredu v 2. kole grandslamových Australian Open v Melbourne ani trochu nezaskočila Holanďanka Kiki Bertensová (6:0, 6:3 za 54 minút), následná žiadosť počas interview ešte na dvorci však áno.

slovakia

left justify in out

"Otočku?" neveriacky sa uisťovala finalistka vlaňajšieho Wimbledonu. Keď prišlo opakované pomknutie k prezentačnej piruete pre publikum na tribúnach Margaret Court Areny, Bouchardová značne toporne vyhovela. 

 

"Bolo to veľmi nečakané, ale aj zábavné," neskôr skonštatovala 20-ročná sedmička svetového rebríčka WTA. Deň predtým poslušne a zdatnejšie na výzvu urobila rýchlu módnu prehliadku priamo na kurte americká líderka renkingu Serena Williamsová, aby ešte raz upriamila pozornosť na výstrih na chrbte. Obvykle podobným spôsobom sama automaticky prijíma gratulačný aplauz - "rotuje" na všetky strany. 

 

"Serena je v otočkách dobrá. Robí ich vždy. Možno by som si v noci mala vystrihnúť dieru a ukázať chrbát ako ona," rozjarene fabulovala Bouchardová. 

Kanaďanka vlani okrem jedného grandslamového finále bola vo dvoch semifinále na Majors vrátane AO, v zhode so svojou povestnou ambicióznosťou však nad tým mávla rukou: "Nemyslím si, že som toho dosiahla nejako veľa. Samozrejme, som na tie minuloročné výsledky hrdá, ale chcem vyhrávať grandslamové turnaje a byť jednotkou. Mala som teda vydarený rok, túžim si však počínať oveľa lepšie." 

 

Bouchardovú v 3. kole "Happy Slamu" preverí 21-ročná Francúzka Caroline Garciová, 36. v počítačovom poradí. Kanaďanka má príležitosť na revanš za vlaňajšiu prehru 6:3, 4:6, 1:6 z mexického Acapulca. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona