Australian Open: Bouchardovú sprevádza "volajte ho, ako chcete" Ayala

NETKY.SK • 20 Január 2015, 14:04 • 2 min
Australian Open: Bouchardovú sprevádza "volajte ho, ako chcete" Ayala

MELBOURNE - Kanadskú tenistku Eugenie Bouchardovú v januári na južnej pologuli sprevádza Diego Ayala, v minulosti napríklad kouč Srbky Jeleny Jankovičovej.

slovakia

left justify in out

Platilo to už na Hopmanovom pohári v Perthe.

 

"Nebudem označovať jeho funkciu v mojom zázemí. Nazvite to, ako chcete. Rozhodli sme sa, že do Austrálie pôjdeme spolu. Neviem, ako sa to vyvinie, zatiaľ ide o súčasný stav," citoval magazín Tennis 20-ročnú finalistku vlaňajšieho Wimbledonu. 

 

Bouchardová v novembri ukončila svoju spoluprácu s trénerom Nickom Savianom, ten medzičasom prešiel k Američanke Sloane Stephensovej. Kanaďanka ozrejmila, že s Ayalom pracovala už vo svojej mladosti, takže si nemusia na seba zvykať: "Hneď sa tam vrátila blízkosť, čo je dobré. Bol už na okruhu s viacerými hráčkami, dokáže robiť aj kvalitného sparinga, dobre ma pozná. Takéto prednosti sú v tenisovom zázemí zriedkavé. Myslím si teda, že momentálne je to pre mňa prospešné riešenie." 

 

Sedmička renkingu WTA Bouchardová v pondelok v 1. kole melbournských Australian Open, na ktorých vlani bola v semifinále, prekonala Nemku Annu-Lenu Friedsamovú 6:2, 6:4, v stredu ju vyzve Holanďanka Kiki Bertensová: "Neviem o nej nejako veľa, popýtam sa kouča. Nezaujímam sa o to, kto sa nachádza v mojej časti žrebu. Aký by malo zmysel v predstihu sa zaťažovať nejakým štvrtým kolom, keď je predo mnou druhé? O nič iné sa teraz nestarám. Ani nemusím sama seba nútiť k tomu, aby som neštudovala žreb. Fakt ma to netrápi."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies