Australian Open: Bouchardová otočila list po otáčkovom rozruchu

NETKY.SK • 23 Január 2015, 15:20 • 2 min
Australian Open: Bouchardová otočila list po otáčkovom rozruchu

MELBOURNE - Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová sa bez vlastného pričinenia stala počas melbournských grandslamových Australian Open protagonistkou "otáčkovej aféry".

slovakia

left justify in out

Preferovala by, ak by debaty radšej boli o jej hre namiesto stanovovania hraníc medzi únosným a znevažujúcim.

"Nedotklo sa ma to. Myslím si, že to v podstate bolo zábavné," vrátila sa finalistka vlaňajšieho Wimbledonu k stredajšej výzve moderátora na kurte, aby predviedla piruetu a jej prostredníctvom svoj úbor. Predtým - oveľa ochotnejšie - plnila takúto žiadosť Američanka Serena Williamsová. 

 

"Toto je číry sexizmus. Mali by sme venovať pozornosť súpereniam a výkonom, nie výzoru," povzdychla si americká legenda Billie Jean Kingová prostredníctvom Twitteru. 

 

"V pohode budem robiť otočky, ak zároveň mužov vyzvú, aby napli svaly," dodala Bouchardová na tlačovej besede po piatkovom víťazstve 7:5, 6:0 v 3. kole nad Francúzkou Caroline Garciovou a s úsmevom priznala: "Čakala som, že sa k tomu dostaneme. Kamaráti si ma na túto tému začali doberať vo svojich správach. Je komické, aké rozmery to nabralo, ale ja sa chcem koncentrovať na môj tenis. Som rada, že som tu odohrala tri solídne zápasy. Určite by sme mohli venovať trochu viac pozornosti tomuto faktu." Bouchardová bude v osemfinále čeliť Rumunke Irine-Camelii Begovej. Vlani podobný rozruch vzbudila otázka, s ktorou celebritou by randila, ak by si mohla vybrať. Hypoteticky si vtedy vybrala speváka Justina Biebera. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies