Australian Open: Bartoliová takmer plakala od dojatia z Cibulkovej úspechu

NETKY.SK • 22 Január 2014, 18:02 • 2 min
Australian Open: Bartoliová takmer plakala od dojatia z Cibulkovej úspechu

MELBOURNE - Úradujúca wimbledonská šampiónka Marion Bartoliová sa počas tohtoročnej edície grandslamového podujatia na londýnskej tráve vráti do All England Lawn Tennis and Croquet Clubu, ale francúzska tenistka sa predstaví "len" v exhibičnej štvorhre legiend.

slovakia

left justify in out

"Moja vášeň pre tenis neopadla. Nemôžem ho však, žiaľ, naďalej hrať, telo mi to nedovolí. Rameno mám poškodené v podstate navždy, neumožňuje mi to riadne podávať," povedala pre Associated Press 29-ročná Bartoliová, ktorá na Australian Open v Melbourne pracuje ako odborná spolukomentátorka, užíva si stretnutia so starými známymi a propaguje svoju značku šperkov.

Od augusta už len bývalá tenistka Bartoliová prezradila, že sa takmer rozplakala od dojatia priamo za mikrofónom, keď jej dobrá kamarátka Dominika Cibulková postúpila do semifinále: "Pociťovala som toľko emócií. Poznám totiž všetky tie veci, ktorými treba prejsť. Vedela som, ako sa cíti hlboko vo svojom vnútri. Prešla som si tým."

Bartoliová zdôraznila, že v nijakom prípade neplánuje návrat do súťažného diania: "Môžem si dopriať luxus vyhlásenia, že som odišla ako wimbledonská šampiónka. Verte mi, také čosi sa nedeje každému."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies