Australian Open: Ani Martin nepostúpil do hlavnej súťaže, prehral s Berankisom

NETKY.SK • 11 Január 2014, 07:31 • 2 min
Australian Open: Ani Martin nepostúpil do hlavnej súťaže, prehral s Berankisom

MELBOURNE - Slovenský tenista Andrej Martin rovnako ako jeho krajan Martin Kližan skončil pred bránami hlavnej súťaže na úvodnom grandslame sezóny Australian Open v Melbourne.

slovakia

left justify in out

Vo finále kvalifikácie prehral ako nasadená dvadsaťštvorka po tretí raz v kariére so štrnástkou "pavúka" Litovčanom Ricardasom Berankisom za rovnú hodinu hladko v dvoch setoch 3:6 a 1:6.

Jediným slovenským zástupcom v mužskom singli na úvodnom podujatí veľkej štvorky tak bude Lukáš Lacko, ktorý nastúpi v 1. kole proti trojnásobnému obhajcovi titulu Srbovi Novakovi Djokovičovi. Martin v prvom sete duelu s Berankisom síce dokázal vyrovnať z 0:3 na 3:3, no ďalšie tri hry sa stali korisťou súpera. Druhé dejstvo bolo už jasne v réžii Litovčana, ktorý premenil za stavu 5:1 pri podaní Martina hneď prvý mečbal.
      
Kvalifikácia - finále:
Ricardas Berankis (14-Lit.) - Andrej MARTIN (24-SR) 6:3, 6:1



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies