Austrália to už celé odštartovala

NETKY.SK • 31 December 2018, 15:03 • 2 min
Austrália to už celé odštartovala

BRATISLAVA – Prípravy na oslavy Nového roku sú u nás už v plnom prúde, no napríklad v takej Austrálii sa už datuje rok 2019. Nie je to síce prvá krajina, ktorá oslavuje Nový rok, ale z perspektívy svetovej metropoly, v podobe Sydney, sa jej tento prívlastok môže priradiť.

slovakia

left justify in out

Sydney sa na oslavy Nového roku veľmi svedomito pripravilo. Veď dôkazom toho je aj ohňostroj, ktorý odštartoval na Harbour Bridge, moste ktorý spája mesto s prístavom Port Jackson.

 

 

Všetko sa to začalo netradičným odpočítavaním, keď každá číslica od 10 tvorila zoskupenie niekoľkých svetlíc. Potom sa most rozsvietil na červeno a show sa začala. Pri burácaní obecenstva sa pridala ešte aj svetoznáma opera na brehu mora. Neskôr sa pridal ohňostroj na ďalšom brehu a Harbour Bridge popritom striedal jeden svetelný efekt za druhým.

 

 

Austrália sa teda naozaj predviedla. Veď ako prvá svetová metropola mala, tak ako každý rok, aj teraz určitú dávku zodpovednosti za nastavenie pozitívnej latky svetelného divadla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies