Austrálčanka porodila pätorčatá: Tieto FOTO vás dostanú

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 07:54 • 2 min
Austrálčanka porodila pätorčatá: Tieto FOTO vás dostanú

PERTH - Fotografie svojich pätorčiat, ktoré prišli na svet v januári, zverejnila v týchto dňoch 26-ročná Austrálčanka z Perthu. Kim Tucciová má s manželom okrem pätorčiat ešte deväťročného syna a dcérky vo veku dva a štyri roky. Rodina sa pokúša získať peniaze na vozidlo, do ktorého by sa ich rodina vošla celá, informovala BBC.

slovakia

left justify in out

Pätorčatá boli počaté prirodzene, čo sa podarí v jednom prípade z 55 miliónov. Štyri dievčatká (Ali, Penelope, Tiffany, Beatrix) a jeden chlapec (Keith) prišli na svet cisárskym rezom.

 

Ich matka zverejnila na facebookovej stránke nazvanej Surprised by Five (Prekvapená piatimi) aktuálne fotografie pätorčiat a napísala tam, že vybojovala najťažší z bojov, aby ich bezpečne priviedla na svet.

 

V televíznom programe v apríli povedala, že jej lekári ponúkali, aby životy troch plodov ukončila a donosila iba dve deti vzhľadom na vážne zdravotné riziká vyplývajúce z mnohopočetného tehotenstva pre ňu samotnú i pre deti. Odmietla to.

 

Obavy lekárov sa nesplnili, deti prišli na svet zdravé.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies