Austrálčanka Bartyová si dáva pauzu na dobu neurčitú

NETKY.SK • 19 September 2014, 12:16 • 2 min
Austrálčanka Bartyová si dáva pauzu na dobu neurčitú

SYDNEY - Austrálska tenistka Ashleigh Bartyová si dáva pauzu na dobu neurčitú. V piatok to oznámila prostredníctvom komuniké, citoval ju napríklad web Sydney Morning Herald.

slovakia

left justify in out

"Po návrate z US Open sme sa s tímom rozhodli, že momentálne je pre mňa najlepšie dopriať si prestávku. Samozrejme, bolo to náročné rozhodovanie vzhľadom na to, že sa blíži austrálske leto, ale po dlhom zvažovaní sme pristúpili k takémuto riešeniu," uviedla Bartyová a nepriamo tým jasne naznačila, že neráta so súťažným januárom na južnej pologuli vrátane vrcholných melbournských Australian Open 2015. 

 

Osemnásťročná univerzálka Bartyová získala už v sezóne 2011 wimbledonský titul medzi juniorkami. V seniorskom renkingu WTA figurovala zatiaľ najvyššie na 129. priečke (vo štvorhre dokonca bola na 12. mieste), teraz jej patrí 216. pozícia. Vlani bola tri razy vo finále grandslamového debla (Australian Open, Wimbledon, US Open) po boku krajanky Casey Dellacquovej. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies