Austrálčanka Bartyová sa po 17 mesiacoch rozhodla pre návrat do hry

NETKY.SK • 8 Február 2016, 12:18 • 2 min
Austrálčanka Bartyová sa po 17 mesiacoch rozhodla pre návrat do hry

MELBOURNE - Austrálska tenistka Ashleigh Bartyová sa po 17 mesiacoch váhania a koketovania s kriketom rozhodla pre návrat k bielemu športu, ešte stále má len 19 rokov.

slovakia

left justify in out

Informáciu o takomto rozhodnutí niekdajšej 129. hráčky seniorského renkingu vo dvojhre priniesol web Tenisovej asociácie žien (WTA) v sekcii Insider. Rodáčka z Ipswichu Bartyová predvlani v septembri z nešpecifikovaných dôvodov oznámila tenisovú odmlku na neurčito a medzičasom sa napríklad venovala trénovaniu mládežníkov vo West Brisbane Tennis Centre.

Víťazka wimbledonskej súťaže junioriek spred piatich rokov Bartyová bola vo štvorhre aj na 12. mieste vo svetovom rebríčku žien. V sezóne 2013 sa až tri razy prebojovala do finále grandslamového debla (Australian Open, Wimbledon, US Open) po boku krajanky Casey Dellacquovej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona