Austrálčania prileteli do dejiska šampionátu ako prví

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 10:09 • 2 min
Austrálčania prileteli do dejiska šampionátu ako prví

RIO DE JANEIRO - Ako prvá priletela do dejiska MS 2014 v Brazílii výprava austrálskych futbalistov. "Socceroos" pristáli na letisku v meste Curitiba ležiacom na juhu krajiny. Odtiaľ sa presunuli do Vitorie, kde rozložia svoj tréningový kemp.

slovakia

left justify in out

Austrálčania sa predstavia v nabitej B-skupine spoločne s úradujúcimi majstrami sveta zo Španielska, vicemajstrami z Holandska a s Chile. "Uvedomujeme si, že sme v pozícii outsiderov. Na druhej strane však je to určitá výhoda, pretože môžme len prekvapiť. Hrať na MS v takej futbalovo vyspelej krajine akou je Brazília je pre všetkých našich hráčov obrovská motivácia," povedal pre agentúru Reuters stredopoliar Tommy Oar.

 

Ďalší záložník Mark Bresciano je pred šampionátom realistom. "Nemôžeme mať veľké oči. V aktuálnom rebríčku FIFA nám patrí 59. priečka a nemôžeme sa porovnávať s takými futbalovými krajinami, akými sú Španielsko či Holandsko. Sme však hrdí na to, že môžeme reprezentovať Austráliu a pokúsime sa pripraviť šok niektorému z favoritov skupiny."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona