Austrálčan Baker-Finch chválil golfové ihrisko v Riu, pripomína mu domáce prostredie

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 10:12 • 2 min
Austrálčan Baker-Finch chválil golfové ihrisko v Riu, pripomína mu domáce prostredie

MELBOURNE - Austrálskemu víťazovi British Open z roku 1991 Ianovi Bakerovi-Finchovi sa pozdáva olympijské golfové ihrisko v Riu de Janeiro, trávnatá plocha mu pripomína domáce Melbourne.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatpäťročný rodák z Nambouru povedie národný tím Austrálie na augustových OH a pochválil organizátorov za prípravu na návrat odvetvia pod päť kruhov po roku 1904. "Ešte pred osemnástimi mesiacmi sme nevedeli, ako to bude napokon vyzerať, ale vyšlo to celkom pekne. Ihrisko vyzerá momentálne dobre, videl som mnoho videí aj fotiek," povedal Baker-Finch vo štvrtok pre melbournskú rozhlasovú stanicu SEN.


Olympijské golfové ihrisko je situované medzi znečistenou lagúnou a výškovými budovami s luxusnými apartmánmi v západnej časti Ria známej ako Barra da Tijuca. Na tohtotýždňovom testovacom podujatí v Riu sa zúčastnilo len deväť Brazílčanov - päť mužov a štyri ženy. PGA Tour nedokázalo pritiahnuť nikoho z elitných svetových hráčov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies