Augur: Objem stávok prekonal jeden milión dolárov a naďalej rastie

NETKY.SK • 17 Júl 2018, 11:30 • 2 min
Augur: Objem stávok prekonal jeden milión dolárov a naďalej rastie

SAN FRANCISCO – Stávková platforma Augur získava popularitu a nových fanúšikov rýchlosťou svetla, ak sa teda môžeme spoľahnúť na najnovšie údaje.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Čísla zo stránky Predictions.Global, ktorá umožňuje používateľom prezerať Augur trhy bez inštalácie aplikácie, ukazujú, že platforma zaznamenala vrchol záujmu od nedele do pondelka. Na výsledky reálnych udalostí bolo počas tohto obdobia vsadených 325.000 dolárov, čo predstavuje nárast o 51%.

 

img

 

Tieto čísla dosiahla aplikácia Augur necelý týždeň od svojho oficiálneho spustenia, počas ktorého sa stala jednou z top 5 aplikácií na sieti Ethereum. Augur je jednou z prvých rozsiahlych aplikácií, ktoré sa majú nasadiť na druhom najväčšom blockchaine na svete. Očakáva sa, že sieť Ethereum sa jedného dňa stane nástrojom pre získavanie ľudských poznatkov a skúseností.

 

Stávková aplikácia Augur bola spustená 11.júla a počas prvého dňa boli uzatvorené stávky v hodnote 100.000 dolárov. Táto suma v nedeľu vzrástla na 200.000 a v pondelok na 300.000 USD. Aktuálny objem peňazí v 378 rôznych stávkach je 413.730,47 dolárov.

 

img

 

Spoločnosť DappRadar, ktorá meria celkový objem transakcií prechádzajúci cez inteligentné kontrakty Auguru, prišla s veľmi zaujímavými číslami. Od uvedenia aplikácie na trh cez túto platformu prešlo viac ako 3.000 Etherov (ETH), ktorých hodnota je aktuálne takmer 1,5 milióna dolárov.

 

Spôsob využívania aplikácie Augur sa stáva čoraz rôznorodejším. Údaje zo stránky Predictions.Global ukazujú neustály nárast stávkových udalostí vytvorených používateľmi aplikácie Augur, ktorých je aktuálne už viac ako 320.

 

img

 

Je však pravda, že vsadené peniaze sú najviac sústredené v malom počte stávok a väčšina ponúk je zatiaľ otvorená bez akejkoľvek aktivity.

 

Približne polovica všetkých vsadených peňazí na tejto platforme (takmer 150.000 USD) leží na stávke, či cena Etherea na konci roka 2018 prekoná hranicu 500 dolárov.

 

Keďže Augur je plne decentralizovaná platforma, tak sa dajú časom očakávať naozaj zaujímavé stávky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona