Audiokniha Milana Lasicu Listy Emilovi 2 je už v predaji

NETKY.SK • 31 Január 2013, 08:20 • 2 min
Audiokniha Milana Lasicu Listy Emilovi 2 je už v predaji

Audiokniha Milana Lasicu Listy Emilovi 2 je už v predaji - Kultúra Fanúšikovia slovenského herca, glosátora a zabávača Milana Lasicu si od 30. januára môžu kúpiť ďalšiu audioknihu s jeho fejtónmi.

slovakia

left justify in out

img

Fanúšikovia slovenského herca, glosátora a zabávača Milana Lasicu si od 30. januára môžu kúpiť ďalšiu audioknihu s jeho fejtónmi. Titul s názvom Listy Emilovi 2 rovnako ako jednotku autor tiež načítal. Obe časti sú dostupné na CD aj v digitálnej podobe na webstránke audiolibrix.com.

Celý projekt Lasica pôvodne realizoval pravidelnými príspevkami do časopisu .týždeň, ktorého čitatelia sa zabávali na dôchodcovi Mirovi píšucom listy zo starobinca svojmu spolužiakovi Emilovi. Cez Emilove spomienky na mladosť, dobové reálie, zamestnanie až po súčasnosť Lasica so svojím typickým humorom zhrnul celé polstoročie. S nadhľadom nastavil minulosti zrkadlo, v ktorom sa odrazilo zakrivenie doby, deformácia spoločnosti či slabosti jedinca. Začiatkom roka 2012 vyšli Listy Emilovi knižne v kombinácii s hrou Na fašírky mi nesiahaj a následne sa prvá časť titulu k fanúšikom dostala aj v podobe audioknihy. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies