Aubameyang: Bayern túto sezónu nebude mať titul

NETKY.SK • 22 September 2015, 12:47 • 2 min
Aubameyang: Bayern túto sezónu nebude mať titul

DORTMUND - Futbalový útočník Pierre-Emerick Aubameyang verí, že jeho klub Borussia Dortmund ukončí v tejto sezóne I. bundesligy dominanciu Bayernu Mníchov z ostatných rokov. Bavori vyhrali domácu súťaž v posledných troch prípadoch a aktuálny ročník odštartovali piatimi víťazstvami v piatich zápasoch.

slovakia

left justify in out

Rovnakú bilanciu majú aj "žlto-čierni" a o skóre vedú tabuľku. "Bayern je očividne favorit, ale chceme mu to sťažiť, pokiaľ to bude možné. Máme za sebou skvelý vstup do sezóny, v klube vládne obrovská eufória. Podľa mňa Bayern nebude túto sezónu šampiónom," povedal 26-ročný reprezentant Gabonu, ktorý má aj vlastné ciele: "Chcem streliť 20 gólov, uzavrel som stávku s trénerom Thomasom Tuchelom." Rodák z francúzskeho Lavalu Aubameyang sa v tejto bundesligovej sezóne strelecky presadil zatiaľ šesťkrát, ďalšie tri góly dal v predkolách Európskej ligy a jeden pridal aj v národnom DFB-Pokali. V uplynulom ročníku dosiahol vo všetkých súťažiach 25 presných zásahov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies