AU Optronics začína v Trenčíne s náborom zamestnancov

NETKY.SK • 14 Október 2010, 07:34 • 2 min
AU Optronics začína v Trenčíne s náborom zamestnancov

AU Optronics začína v Trenčíne s náborom zamestnancov

slovakia

left justify in out

img

Taiwanská spoločnosť AU Optronics, ktorá buduje v trenčianskej priemyselnej zóne závod na výrobu LCD modulov, začne v najbližších dňoch s masívnym náborom zamestnancov do novej prevádzky.
      Ako TASR informovala hovorkyňa mesta Trenčín Erika Ságová, jesenný nábor zamestnancov bude najväčší na Slovensku od vypuknutia krízy. Zameraný je na príjem manažérov a zamestnancov z krajského mesta a jeho okolia. Do roku 2013 by malo v trenčianskej pobočke spoločnosti pracovať až 3300 ľudí.
      "Mesiace tvrdej driny, rokovaní a vybavovaní nesú svoje ovocie. Som rád, že vložená energia sa nám všetkým už čoskoro vráti," povedal primátor Trenčína Branislav Celler s tým, že za sebou už majú prvé rokovania o zosúladení liniek mestskej hromadnej dopravy s pracovnými zmenami v závode.  
      AU Optronics má počas troch rokov preinvestovať v Trenčíne viac ako 191,3 milióna eur. Okrem LCD modulov bude fabrika produkovať aj LCD televízory a rôzne súčasti zobrazovacej techniky. V súčasnosti najväčšia stavba priemyselnej výroby v strednej Európe bude súťažiť aj o zlatý certifikát v oblasti ekológie.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona