Attwell po sérii hrubých chýb preradený zo zoznamu rozhodcov Premier League

NETKY.SK • 16 Február 2012, 00:35 • 2 min
Attwell po sérii hrubých chýb preradený zo zoznamu rozhodcov Premier League

Attwell po sérii hrubých chýb preradený zo zoznamu rozhodcov Premier League - Futbal ANGLICKO - Rozhodca Stuart Attwell bol preradený z vybranej skupiny rozhodcov Premier League po štvorročnom pôsobení, počas ktorého ho prenasledovali sporné rozhodnutia a

slovakia

left justify in out

imgANGLICKO - Rozhodca Stuart Attwell bol preradený z vybranej skupiny rozhodcov Premier League po štvorročnom pôsobení, počas ktorého ho prenasledovali sporné rozhodnutia a nepochopiteľné výroky.

Attwell sa stal najmladším rozhodcom v najvyššej lige, keď v roku 2008 už ako 25-ročný viedol zápas medzi Blackburnom a Hullom po jedinej sezóne vo Futbalovej lige (ostatné futbalové ligy okrem Premier League-pozn.autora).

Avšak už o mesiac neskôr zapískal 'neviditeľný' gól v zápase medzi Watfordom a Readingom v 2.najvyššej lige (Championship League).
V roku 2010 na Anfield Roade daroval Liverpoolu kontroverzný gól proti Sunderlandu, keď si hosťujúci tím myslel, že lopta je už mimo hru.

Posledný sporný výrok prišiel nedávno, keď v decembri vylúčil bývalého obrancu Boltonu, Garyho Cahilla za údajné zabránenie vyloženej gólovej šance hráčovi Tottenhamu, Scottovi Parkerovi, a to napriek tomu, že tento zákrok sa stal takmer v polovici ihriska pri deliacej čiare.

Červená karta bola zrušená. Teraz už 29-ročný Attwell, sa vráti do národného zoznamu, aby pokračoval vo svojom vývoji vo Futbalovej lige.

Mike Riley, generálny riaditeľ Professional Game Match Officials Limited, povedal: "Toto nie je koniec pre Stuarta. Existuje niekoľko rozhodcov, ktorí sa vrátili do národného zoznamu a ťažili z toho."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona