Attila Végh zahájili prípravu na nasledujúce zápasy

NETKY.SK • 4 Apríl 2016, 21:54 • 2 min
Attila Végh zahájili prípravu na nasledujúce zápasy

MIAMI - Náš najúspešnejší MMA zápasník Attila Végh zahájil prípravu na jeho ďalší zápas ktorý bude v Ruskej organizácií M1 Global 27. mája. Jeho súperom bude Alexander Volkov, ktorý je držiteľom titulu v ťažkej váhe. Volkov je 27 ročný Ruský zápasník ktorý má skúsenosti aj zo zámoria, a to nie hocijaké. Bol držiteľom titulu ťažkej váhy v Bellator FC, jeho skóre je 25 výhier a 7 prehier.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Väčšinou ukončoval zápasy v stoji, no na konte má aj zopár pekných výhier na zemi. Dokázal poraziť skúsených zápasníkov ako Blagoy Ivanov alebo Brett Rogers. Blagoy má skóre 13 výhier a 1 prehru, v sambo porazil aj legendárneho Fedora Emeliaenka. Volkov je podobnej postavy ako Attila a aj ich váha je skoro rovnaká. Attila sa teší novej výzve, bude zápasiť vo vyššej váhe. K tomu je prispôsobená aj jeho príprava, ktorú pred pár týždňami už aj zahájil. Momentálne sa nachádza aj so svojím sparingpartnerom Matúšom Mečárom v American Top Teame na Floride. Trénuje tam s menami ako Antonio"Bigfoot" Silva, Illir "The Sledgehammer" Latifi, Junior dos Santos alebo Muhammed"King Mo"Lawal.

 

Attilka s úradujúcim kráľom welterweight Robbie Lawlerom

Posted by ProFighters on Saturday, April 2, 2016

 

Jeho tréningový plán počas jeho pobytu v ATT vyzerá takto:

Pondelok: Tréning zápasenia, po obede technický tréning.
Utorok: Sparingový deň.
Streda: Tréning grapplingu, po obede kondičný tréning.
Štvrtok: Sparingový deň.
Piatok: Grapplingový sparing.

 

Attila sa naposledy zápasil v Poľskej KSW, kde bojoval o titul poloťažkej váhy proti chorvátskemu Goranovi Reljicovi. Tento zápas Attila prehral tesne na body. Minulý rok v októbri sa mal predstaviť na Čečenskom galavečeri zvanom Akhmat Fight Show. No kvôli zraneniu ruky musel odstúpiť a odvtedy čaká na ďalšiu šancu, ktorá sa teraz už denno denne približuje. Po sústredení na Floride ho čaká ďalší kemp v jeho tíme MMA Spirit vo Frankfurte kde sa bude pripravovať s ďalším slovenským zápasníkom Ivanom Buchingerom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona