Attila Végh vyhral v oktagone aj napriek zápalu stredného ucha! Priznal, že počas zápasu s Byrnem mal veľkú krízu

NETKY.SK • 1 August 2017, 14:43 • 2 min
Attila Végh vyhral v oktagone aj napriek zápalu stredného ucha! Priznal, že počas zápasu s Byrnem mal veľkú krízu

BRATISLAVA - Uplynulý víkend sa v Prahe konalo dlho očakávané pokračovanie galavečera Oktagon 3. Medzi kvalitne nadupanou štartovkou sa objavil po šiestich rokoch aj náš šampión Attila Végh. A práve zápas Attilu Véga proti írskemu zápasnikovi Paulovi Byrnemu bol vyvrcholením celého večera. V oktagone sa ešte predsatvili Ilja Škondrič, Gábor Boráros, Lukáš Pajtina alebo Miroslav Štrbák.

slovakia

left justify in out

Pred naplnenou arénou sa v hlavnom zápase večera stretli Attila Végh s írskym Paulem Byrne. Végh sa na zápas veľmi tešil nakoľko v oktagone nebol už od minulého roku. Zápas predchádzala veľmi tvrdá štvormesačná príprava. Podľa jeho slov bol už na zápas veľmi nažhavený a nepripúšťal si nič iné ako výhru. Jeho súper Byrne si však tiež veril a chcel prekvapiť nečakaním víťazstvom. Zápas však nakoniec dopadol podľa očakávaní Végha, keď sa mu po veľmi tvrdých troch kolách podarilo vyhrať na body.

 

"Ahojte, chcel by som sa vyjadriť k nedávnemu zápasu. Cítil som sa veľmi dobre, pripravene a ani útlm z antibiotík (pre zápal stredného ucha), ktoré som musel užívať aj v deň zápasu ma nezastavili v túžbe po víťazstve. Prvotný impulz pri mojom nástupe od fanúšikov bol pre mňa neopísateľný a dodal mi ešte väčšiu energiu a silu. Veľkým plusom bola pre mňa domáca pôda a v klietke som mal v hlave iba jediný jasný cieľ - výhra. Súpera som vôbec nepodceňoval , vedel som ,že je veľmi tvrdý a silný bojovník," uviedol Attila Végh po ťažkom zápase.

 

Attila Végh je jednou z najväčších hviezd slovenského MMA. V roku 2012 sa stal šampiónom druhej najprestížnejšej organizácie na svete pod názvom Bellator. Po súboji v Prahe však prezradil, že v druhé kolo proti Byrnemu bolo nesmierne ťažké:  V prvom kole môžem suverénne potvrdiť , že som mal navrch, pretože som sa cítil skvele, uvoľnene (ľahké ruky, rýchle nohy ) presne podľa mojich plánov. V druhom kole som inkasoval údery do hlavy a asi v polovici kola som dostal skrat. Bol to pocit, ktorý som ešte nikdy v živote vo svojej kariére nezažil. Pripisujem to psychickému vypätiu , ktoré na mňa v tej chvíli doľahlo. Práve preto milujem tento šport, keď človek musí prekonať sám seba v takýchto okamihoch, čo sa mi nakoniec podarilo aj vďaka Vám a výbornému koučingu.... Norko,Edko,Iljika a môj brat Matúško - v ich zápale emócií som inkasoval pár tvrdých slov ´Načo si tu?!!!´, ´Načo si trénoval?!!!!!´, ´Postav sa z tej zeme!!!´, ´Porád som sa dosral a vďaka tomu aj prebral . Keď je človek na pokraji svojich síl a počuje 4 000 ľudí kričať " ATTILA ATTILA " a stále hlasnejšie ,vtedy som si uvedomil prečo práve teraz bije moje srdce.

 

FOTO+VIDEO Attila Végh opäť zápasil v klietke! V Súboji titánov zaslúžený triumf



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies