Attila Végh sa stal najšťastnejším športovcom na svete, narodil sa mu syn

NETKY.SK • 7 Január 2020, 20:25 • 2 min
Attila Végh sa stal najšťastnejším športovcom na svete, narodil sa mu syn

Slovenský fighter, ktorý sa len nedávno tešil z výhry v najočakávanejšom zápase v rámci organizácie OKTAGON, zažil len pred niekoľkými minútami obrovský pocit šťastia.

slovakia

left justify in out

Attila "Pumukli" Végh patrí medzi najlepších česko-slovenských bojovníkov. Svoju dominanciu potvrdil aj v "zápase storočia" proti Čechovi Karlosovi "Terminátorovi" Vémolovi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DENDŽRS SITUEJŠN ĎAKUJEM KAŽDÉMU 🙏 SPOLU SME NAJSILNEJŠÍ BRUTALS ATMOSFRA @oktagonmma

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila),

 

Rodina na prvom mieste 

Posledné týždne sa však Attila venoval prevažne svojej rodine. S manželkou Natáliou totiž čakali prírastok do rodiny. Len pred niekoľkými minútami sa však čakanie skončilo. Attila na svojom instagramovom účte uverejnil prvú fotku svojho malého Attilku v náručí, ako sa sám fighter vyjadril, "mojej miluvanejj Natálky". 

 

 

Legendárna veta 

Podľa svojich slov ďakuje za tento moment ako svojej žene, tak aj bohu. Neodpustil si ani svoju legendárnu vetu: "Splň sa mi senil, najvaccc." Doplnil to ešte slovom, ktoré to všetko umocňuje. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies