Attila Végh bude bojovať o titul KSW

NETKY.SK • 3 Apríl 2015, 10:01 • 2 min
Attila Végh bude bojovať o titul KSW

GDANSK - Najlepší slovenský MMA bojovník Attila Végh bude po dlhšom čase opäť bojovať v klietke a to hneď o titul. Attila "Pumukli" Végh (29-5-2) sa stretne v poloťažkej váhe ( -93kg) v titulovom zápase proti aktuálnemu držiteľovi opasku Goranovi Reljićovi na akcii KSW 31 , ktorá sa uskutoční 23.5.2015 v Gdansku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tento titulový zápas bude po obhajobe opasku v organizácii Bellator , kde  naposledy bohužiaľ prehral s Emanuelom Newtonom 21.3.2014. Po prehre Attila odišiel z organizácie Bellator a čakal na vhodnú príležitosť tá sa mu naskytla až teraz a to hneď v najväčšej MMA organizácii Európy.   V  organizácii KSW už v minulosti zápasil naposledy v roku 2011 a zaznamenal  tu bilanciu 2 výhier a 2 prehier.

 

Jeho aktuálny Súper Goran Reljić nie je žiadny amatér, je držiteľom čierneho pásu v brazílskom jiu-jitsu a taktiež bojoval v UFC. Aktuálne má bilanciu 14-4  a  sériu troch výhier. Attila však oveľa viac odzápasených zápasov a tak veríme v jeho 30tu  výhru a získanie ďalšieho opasku do zbierky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona