Attila "Pumukli" Végh je pripravený na zápas o titul KSW v Gdaňsku

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 14:34 • 2 min
Attila "Pumukli" Végh je pripravený na zápas o titul KSW v Gdaňsku

GDAŇSK - Attilu čaká v sobotu titulový zápas v poľskej organizácií KSW , je to jedna z najväčších organizácií v Európe. Zápasiť bude proti Goranovi Reljičovi.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Reljič je to Chorvátsky zápasník so skóre 14 výhier a 4 prehry, má skúsenosti z americkej UFC, kde od zápasil 4 zápasy so skóre 1 výhra a 3 prehry. Odvtedy zápasí v Európe a to v Chorvátsku, Poľsku, Švajčiarsku a Rusku. Attila bude zápasiť po viac ako ročnej pauze, preto sa na zápas veľmi teší  a chce svoj návrat korunovať víťazstvom.

 

Attila hovorí:  "Hneď prvý zápas bude o opasok, strašne sa teším. Dám do toho všetko , celý môj život! Je to moja životná šanca, musí to vyjsť!"

 

Jeho posledné zápasy boli všetky za morom. Podaril sa mu husársky kúsok, keď  zvíťazil v pyramíde poloťažkej váhy v Bellator FC so skóre 5 výhier a 1 prehra. Z toho dvakrát ukončil zápas predčasne, keď raz vyhral nad súperom škrtením a druhý krát zvíťazil s KO (údery).

 

Attila a jeho team sú už v Poľsku. Prebehol už aj  posledný mediálny tréning, kde sa zo súťažiacimi porobili posledné rozhovory a zápasníci porozdávali podpísané plagáty fanúšikom. Váženie prebehne v piatok v poobedňajších hodinách. Attila už iba dolaďuje váhu a bude 100% pripravený na zápas. Držme mu všetci palce aby mu všetko vyšlo podľa predstáv a nech sa vráti s majstrovským titulom.

 

 

 

KSW 31 media day

Posted by Juraj Bárek on Tuesday, May 19, 2015

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies