ATP Záhreb: Lacko prehral v osemfinále dvojhry so Selom

NETKY.SK • 6 Február 2014, 12:38 • 2 min
ATP Záhreb: Lacko prehral v osemfinále dvojhry so Selom

ZÁHREB - Slovenský tenista Lukáš Lacko prehral vo štvrtkovom zápase osemfinálového 2. kola dvojhry na turnaji ATP World Tour 250 PBZ Zagreb Indoors v chorvátskom Záhrebe (dotácia 485 760 eur, tvrdý povrch RuKortHard v hale) s takisto nenasadeným Izraelčanom Dudim Selom za 52 minút 3:6, 2:6. Odnáša si 20 bodov do svetového rebríčka a prémiu 7405 eur.

slovakia

left justify in out

Zverenec Ladislava Simona Lacko, momentálne 102. v renkingu, sa nedokázal 28-ročnému Selovi (78.) revanšovať za decembrovú prehru 4:6, 2:6 z indického Chennai. Celkovo má proti tomuto rivalovi bilanciu 1:4, jediný úspech dosiahol v sezóne 2011 v americkom Memphise, kam je prihlásený na budúci týždeň. 

Dvadsaťšesťročný piešťanský rodák Lacko sa predvlani v Záhrebe prebojoval do svojho zatiaľ jediného singlového finále na hlavnom profesionálnom okruhu. Podľahol v ňom Rusovi Michailovi Južnému. 

Lacko hral minulý týždeň za SR v bratislavskom zápase s Lotyšmi v 1. kole I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov. V piatok získal bod proti Martinšovi Podžusovi, domáci napokon zvíťazili 5:0. 

Dvojhra - 2. kolo (osemfinále): 
Dudi Sela (Izr.) - Lukáš Lacko (SR) 6:3, 6:2 za 52 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies