ATP World Tour 2013: Murray potvrdil účasť na finálovom turnaji v Londýne

NETKY.SK • 10 September 2013, 13:32 • 2 min
ATP World Tour 2013: Murray potvrdil účasť na finálovom turnaji v Londýne

LONDÝN - Britský tenista Andy Murray sa predstaví na finálovom turnaji ATP World Tour 2013 v Londýne spoločne so svetovou jednotkou Srbom Novakom Djokovičom a čerstvým víťazom posledného grandslamového turnaja US Open Španielom Rafaelom Nadalom. Otázny naďalej ostáva štart svetovej šestky Švajčiara Rogera Federera.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Škót Murray triumfoval na tohtoročnom Wimbledone ako prvý Brit od roku 1936, kedy prestížny grandslamový turnaj ovládol Fred Perry. Svetová trojka potvrdila po vypadnutí zo štvrťfinále na US Open so Švajčiarom Stanislavom Wawrinkom účasť na finálovom turnaji ATP World Tour 2013 v Londýne. 

"Bude to skvelé vrátiť sa prvýkrát do Londýna od môjho víťazstva na Wimbledone," citovala Murraya slová agentúra Reuters. Britský tenista si kladie pred novembrovým vyvrcholením sezóny ten najvyšší cieľ. "Spravím všetko pre to, aby som turnaj vyhral. Turnaj sprevádza špecifická atmosféra a vyhrať ho by bolo pre mňa perfektným zakončením tejto sezóny," doplnil Murray.

Otázny naďalej ostáva štart rodáka z Bazileja Federera, ktorý vo finále turnaja ATP Tour nechýbal ani raz od roku 2002, pričom šesťkrát sa stal jeho víťazom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies