ATP Winston-Salem: Kližan zdolal zverenca Hrbatého

NETKY.SK • 25 August 2015, 07:06 • 2 min
ATP Winston-Salem: Kližan zdolal zverenca Hrbatého

WINSTON-SALEM - Slovenský tenista Martin Kližan po zvládnutí víkendovej kvalifikácie na turnaji ATP World Tour 250 Winston-Salem Open na tvrdom povrchu v americkom Winstone-Saleme v Severnej Karolíne uspel aj v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry, keď za 78 minút zdolal v prvom vzájomnom súboji Turka Marsela Ilhana 7:6 (1), 6:2.

slovakia

left justify in out

Ilhana už minulý týždeň v americkom Cincinnati ako kouč sprevádzal slovenský daviscupový rekordér Dominik Hrbatý. Práve ten teoreticky prichádzal do úvahy - napríklad podľa medializovaného názoru generálneho sekretára STZ Igora Mošku - ako nový Kližanov kouč po jeho júlovom pracovnom rozchode s Čechom Martinom Dammom, ale základnou prekážkou sa ukázala byť Hrbatého kooperácia s Tureckou tenisovou federáciou (TTF).


Kližan, ktorý v súboji s Ilhanom nestratil ani raz svoje podanie a dvakrát prelomil súperov servis, sa v 2. kole stretne s Jiřím Veselým nasadeným ako jedenástym. Bude to ďalší paradox, keďže Čecha trénersky vedie niekdajší Kližanov kouč Ladislav Simon.

Výsledok pondelkového zápasu 1. kola dvojhry na tenisovom turnaji ATP World Tour 250 v americkom Winstone-Saleme (celková dotácia 695 515 USD, tvrdý povrch):

Dvojhra - 1. kolo:
Martin Kližan (SR) - Marsel Ilhan (Tur.) 7:6 (1), 6:2 za 78 minút

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies