ATP Viedeň: Mečíř ml. sa bude snažiť využiť Stachovského únavu

NETKY.SK • 14 Október 2014, 10:59 • 2 min
ATP Viedeň: Mečíř ml. sa bude snažiť využiť Stachovského únavu

VIEDEŇ - Zo slovenského tenistu Miloslava Mečířa ml. dostáva halový turnaj ATP World Tour 250 Erste Bank Open vo Viedni zjavne to najlepšie.

slovakia

left justify in out

Vlani sa ako kvalifikant prebojoval do osemfinále hlavnej súťaže, v ktorom tesne nestačil na renomovaného Nemca Tommyho Haasa (5:7, 6:7 /8/). V pondelok v derby vo finále kvalifikácie v Stadthalle v rakúskej metropole prekonal krajana Norberta Gombosa 7:6 (2), 6:4.

 

"Bol to veľmi vyrovnaný zápas. S ´Norbim´ sa dobre poznáme, takže to bolo o pár loptičkách. Podarilo sa mi lepšie využiť jeho slabšie momenty," uviedol pre agentúru SITA 26-ročný pražský rodák Mečíř junior. 

 

Momentálne 187. muž svetového rebríčka v utorok v 1. kole "main draw" vyzve Sergija Stachovského. Ukrajinec predminulý týždeň triumfoval na challengeri vo francúzskom Orléanse a čerstvo bol vo finále challengeru v uzbeckom Taškente, v ktorom prehral s Lukášom Lackom. 

 

"´Stachyho´ poznám pomerne dobre, hoci sme ešte neodohrali žiadny vzájomný zápas. Vo Viedni sa mi hrá dobre. ´Stachy´ hral v ostatných týždňoch až do konca turnajov, takže by mohol byť unavený. Určite sa budem snažiť využiť to," predznamenal syn kapitána daviscupovej reprezentácie SR. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies