ATP Viedeň: Dvojičky Bryanovci prekročili 1000 métu v počte spoločných úspechov v debli

NETKY.SK • 31 Október 2016, 14:06 • 2 min
ATP Viedeň: Dvojičky Bryanovci prekročili 1000 métu v počte spoločných úspechov v debli

VIEDEŇ - Americkí tenisti Bob a Mike Bryanovci už majú na konte štvorciferný počet spoločných zápasových úspechov vo štvorhre.

slovakia

left justify in out

Métu 1000 dosiahli na minulotýždňovom turnaji ATP World Tour 500 Erste Bank Open na tvrdom povrchu vo viedenskej Stadthalle. Zaokrúhlili prostredníctvom štvrťfinálového triumfu nad uruguajsko-srbským párom Pablo Cuevas, Viktor Troicki, následne sa im v semifinále nepodarilo načať druhú tisícku. Premiérový zápasový úspech dosiahli Bryanovci v Atlante v roku 1996 proti krajanom Markovi Keilovi a Davovi Randallovi.

Tridsaťosemročné dvojičky z kalifornského Camarilla sa v dohľadnom čase sotva dočkajú spoločníkov v Klube 1000. Na ilustráciu: na druhej priečke v tzv. Open Ere figurujú už nehrajúci Austrálčania Todd Woodbridge a Mark Woodforde s 508 spoločnými víťazstvami vo štvorhre.

Niekdajší dlhodobí lídri svetového rebríčka vo štvorhre Bryanovci bok po boku získali 112 deblových trofejí, z nich 16 grandslamových. Momentálne sa ex aequo nachádzajú na piatej pozícii v príslušnom renkingu pre nasadzovanie.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies