ATP Viedeň: Brit Murray v nedeľu nastúpi aj proti Willisovi

NETKY.SK • 21 Október 2016, 13:41 • 2 min
ATP Viedeň: Brit Murray v nedeľu nastúpi aj proti Willisovi

VIEDEŇ - Britský tenista Andy Murray, jeho krajan s tohtoročnou wimbledonskou "rozprávkou" za sebou Marcus Willis a chorvátsky veterán Goran Ivaniševič budú hrať v B-skupine nedeľňajšieho zábavno-propagačného prológu Tie Break Tens na prahu viedenského podujatia ATP World Tour 500 Erste Bank Open na tvrdom povrchu pod strechou Stadthalle.

slovakia

left justify in out

V A-skupine sú domáci Dominic Thiem, Francúz Jo-Wilfried Tsonga a nemecký rekonvalescent Tommy Haas. Prví dvaja z každej skupiny postúpia do "krížového" semifinále. Šiesti aktéri absolvujú tzv. supertajbrejky do desiatich bodov s rozdielom minimálne dvoch bodov. Akcia sa začne o 19.00 h.

 

Premiéru formátu vlani zažila londýnska Royal Albert Hall, triumfoval Brit Kyle Edmund, vo finále zdolal práve A. Murrayho. Willis zaujal prienikom z predkvalifikácie cez kvalifikáciu až do 2. kola hlavnej singlovej súťaže grandslamového podujatia na tráve All England Lawn Tennis and Croquet Clubu, nestačil v ňom na Švajčiara Rogera Federera.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies