ATP Valencia: Kližan prehral v 1. kole s Johnsonom

NETKY.SK • 28 Október 2015, 13:53 • 2 min
ATP Valencia: Kližan prehral v 1. kole s Johnsonom

VALENCIA - Slovenský tenista Martin Kližan prehral v stredajšom zápase 1. kola dvojhry na turnaji ATP World Tour 250 Valencia Open v španielskej Valencii (dotácia 537 050 eur, tvrdý povrch Greenset v hale) s rovnako nenasadeným Američanom Stevom Johnsonom v ich premiérovom vzájomnom súboji za 72 minút 3:6, 4:6.

slovakia

left justify in out

V druhom sete nezužitkoval náskok 4:1 vrátane brejkbalu v šiestej hre. Dvadsaťpäťročný 33. muž svetového rebríčka Johnson po prieniku do minulotýždňového finále vo Viedni potvrdil, že stále má formu. Aj v osemfinálovom 2. kole ho čaká ľavácka výzva - domáci Feliciano López nasadený ako druhý.

 

Dvadsaťšesťročný Bratislavčan Kližan, 44. v renkingu, sa budúci týždeň predstaví na podujatí ATP World Tour Masters 1000 BNP Paribas v Paríži-Bercy a možno od 9. novembra na základe voľnej karty na bratislavskom challengeri ATP Peugeot Slovak Open.

Dvojhra - 1. kolo:
Steve Johnson (USA) - Martin Kližan (SR) 6:3, 6:4 za 72 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona