ATP Turín: Djokovič postúpil do semifinále Turnaja majstrov

NETKY.SK • 18 November 2021, 12:01 • 2 min
ATP Turín: Djokovič postúpil do semifinále Turnaja majstrov

TURÍN – Turnaj majstrov v Turíne už pozná svojich prvých postupujúcich. Svetová jednotka Novak Djokovič a svetová dvojka Daniil Medvedev si zaistili postup do finálovej štvorky.

slovakia

left justify in out

Nole zmietol z kurtu ruského tenistu Rubleva

Srbský tenisový fenomén sa v stredajšom dueli nijako nepáral s talentovaným Rusom Rublevom a suverénne zvíťazil 6:3, 6:2 v dvoch setoch. 

 

Djokovič sa tradične ľahko trápil v prvých gamoch a svoje úvodne podanie si klasicky podržať nedokázal. Novak sa dokázal okamžite zlepšiť a svojho súpera "rebrejkol".

 

Postupne sa začal dostávať k svojej hre a druhá polovica prvého setu sa už hrala v jeho réžii. Djokovičovi vychádzalo jeho prvé podanie a práve Djokovičov servis bol podľa neho kľúčom úspechu.

 

 

Druhý set bol v podaní Djokoviča vynikajúci, za stavu 1:1 a 40:40 predviedol ukážkovú defenzívu, ktorá nie jedného diváka postavila na nohy.

 

Djokovič dominoval v celom druhom sete a na kurte bol jasne lepším hráčom. Jeho druhé víťazstvo znamenalo jeho kvalifikáciu do vyraďovacích bojov a možnosť víťazstva na tomto prestížnom turnaji.

 

Rovnako ako Djokovič má na konte 2 víťazstvá aj svetová dvojka Daniil Medvedev, ktorý si taktiež zaistil postup do najlepšej štvorky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies