ATP: Tsonga sa nevráti ani v Indian Wells

NETKY.SK • 8 Marec 2015, 11:17 • 2 min
ATP: Tsonga sa nevráti ani v Indian Wells

INDIAN WELLS - Francúzsky grandslamový finalista Jo-Wilfried Tsonga sa nevráti do tenisového diania ani od 12. marca na turnaji ATP World Tour Masters 1000 BNP Paribas Open na tvrdom povrchu v kalifornskom Indian Wells.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný niekdajší člen Top 5 svetového rebríčka Tsonga, aktuálne 13. v renkingu, pre problémy so šľachami na pravej ruke vynechal melbournské Australian Open, na ktorých si v sezóne 2008 zahral o titul, a absentuje napríklad aj tento týždeň v daviscupovom stretnutí s Nemcami vo Frankfurte v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny (hostia po sobote vedú nezvratne 3:0).


Niekdajší člen Top 5 Tsonga naposledy bol v neexhibičnom zápasovom vyťažení v novembrovom finále Davisovho pohára na antuke v Lille proti Švajčiarom, nestačil na Stana Wawrinku, Francúzi napokon prehrali 1:3.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona