ATP Toronto: Djokovič neuspel v druhom dueli po svadbe, podľahol Tsongovi

NETKY.SK • 8 August 2014, 08:07 • 2 min
ATP Toronto: Djokovič neuspel v druhom dueli po svadbe, podľahol Tsongovi

TORONTO - Srbský líder svetového rebríčka tenistov Novak Djokovič nezvládol svoj druhý singlový zápas po druhom wimbledonskom triumfe a svadbe s Jelenou Rističovou, keď ho vo štvrtkovom dueli osemfinálového 3. kola na podujatí ATP World Tour Masters 1000 Rogers Cup na tvrdom povrchu v kanadskom Toronte prekonal Jo-Wilfried Tsonga. Francúz zvíťazil za 64 minút pomerne hladko 6:2, 6:2.

slovakia

left justify in out

Pre Djokoviča s Tsongom išlo o reprízu finále melbournských grandslamových Australian Open 2008. Francúz upravil vo vzájomnej bilancii na 6:13.

 

Zverenec Borisa Beckera a Mariána Vajdu sa na putovnom podujatí v krajine javorového listu radoval z titulov v rokoch 2007, 2011 a 2012. Už je jasné, že ďalší nepridá a nateraz sa nestane tretím hráčom s aspoň 20 trofejami z okruhu Masters 1000 po Španielovi Rafaelovi Nadalovi (27) a Švajčiarovi Rogerovi Federerovi (21). 

 

Djokovič v Toronte už nepokračuje ani vo štvorhre po boku šampióna z januárových melbournských grandslamových Australian Open, Švajčiara Stana Wawrinku. V osemfinálovom 2. kole prehrali s deblovými špecialistami, Kanaďanom Danielom Nestorom a Srbom Nenadom Zimonjičom. 

Dvojhra - 3. kolo (osemfinále): 
Jo-Wilfried Tsonga (Fr.-13) - Novak Djokovič (Srb.-1) 6:2, 6:2 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies